Horváth Dóra: funkcionális edző

Sportszerető, sportot aktívan gyakorló családban nőttem fel. Középiskolás koromig versenyszerűen atletizáltam. Egy félmaraton lefutása után változott meg gyökeresen a sporttal való kapcsolatom. A testi és lelki egyensúly megtalálásához vezető úton a kulcs egyértelműen a sport volt. Ezért nem is volt kétség, hogy végül az edzői-tréneri hivatást választom. Az International Wellness Institute személyi edző képzésén már tudtam, hogy folyamatos tanulás veszi kezdetét. Majd rátaláltam a funkcionális edzésre, ami szenvedélyemmé vált.

Mi is az a funkcionális edzés, és miért ezt válaszd?

A funkcionális edzés lényege, hogy a testet egészként kezeli. Egyszerre több izomcsoportot dolgoztatunk meg, mindezt köredzés formájában. Az órán állomások vannak kialakítva, különböző eszközökkel (TRX, kettlebell, medicinlabda, fitball, zsámoly ) változatos, egész testet megdolgoztató gyakorlatokat végzünk. Cél a mobilitás, stabilitás, légzés, testtartás, valamint a kondicionális képességek ( erő, állóképesség, gyorsaság ) javítása.

Azoknak ajánlom, akik:

  • egy intenzív, kondíciót fejlesztő, változatos órán szeretnének részt venni.
  • a törzs izmainak erősítésére nagy figyelmet szentelünk, így az ülő- és mozgásszegény életmódot folytatóknak kifejezetten ajánlom
  • Érdemes rendszeresen végezni, hiszen a kardió-, erő-, dinamikus és statikus gyakorlatok váltakoznak benne, ezáltal remek zsírégető, alakformáló, erősítő és állóképesség fejlesztő is egyben

Funkcionális személyi edzés

Amire a közös munka során számíthatsz:

  • Igyekszem kihozni belőled a maximumot
  • Törekszem arra, hogy a mozgás kikapcsolódás és öröm legyen
  • Jobban érzed magad a testedben, mivel megtanulod helyesen használni
  • Az edzésprogramnak köszönhetően erősebbé, energikusabbá, nem utolsó sorban egészségesebbé válsz

Várlak személyi és csoportos edzéseimen, preventív szemléletű, de kihívást jelentő edzésprogrammal és vidám hangulattal.
“A motiváció elindít. A megszokás mozgásban tart.” Jim Ryu

Hétfő - 07:00 Funkcionális köredzés
Szerda - 18:30 TRX
Szombat - 9:00 Funkcionális köredzés

Bejelentkezés    +36 30 713 9399